KCon ApS har mange års erfaring med at skaffe erfarne konsulenter til IT-virksomheder over hele Danmark. Vi sætter en stor ære i at finde den rigtige konsulent som matcher vores kunders behov og at vores samarbejde forløber uden problemer. Vores succeskriterie er, at kunderne kommer tilbage gang på gang for at få løst deres ressourcebehov med freelance konsulenter.

Når du sender en forespørgsel til os, må du meget gerne angive nedenstående oplysninger

 • Forventet startdato for konsulenten
 • Opgavens varighed
 • Sted
 • Kortfattet projektbeskrivelse
 • Krævede og ønskede nøglekompetencer (fx projektleder, teamleder, udvikler, arkitekt, osv.)
 • Krævede og ønskede faglige kompetencer (fx PRINCE, ITIL, SCRUM, webudvikling, C#, Umbraco, osv.)
 • Detaljer om platform, værktøjer, m.v.

Alle disse oplysninger bruger vi i vores udvælgelsesproces, således at de konsulent CV’er, som vi efterfølgende sender til dig, er så tæt på dine forventninger som muligt.

KCon leverer udelukkende konsulenter med minimum 5 års erhvervserfaring. Vi stiller også som krav, at de pågældende er “konsulentegnede” og forstår deres rolle på arbejdspladsen.

Konsulenten skal naturligvis også være ekspert på de(t) kompetenceområde, som kunden efterspørger.

De fleste af KCon’s medarbejdere har selv erfaring fra IT-branchen og er derfor rustet til at lave et match mellem vores kunders behov og vores konsulenter, Dette gør, at vi næsten altid vil kunne finde den rigtige konsulent med den rigtige kompetence i løbet af kort tid.

KCon er ansvarlig for de konsulenter, som vi sender ud til kunderne. Det betyder bl.a., at vi håndterer udvælgelse, kvalitetssikring og kontraktforhandling omkring konsulentopgaverne. Derudover varetager KCon administrationen af konsulenterne.

  Firma *
  Kontaktperson *
  Email *
  Adresse *
  Telefon *
  Antal konsulenter::
  Varighed:
  Kompetencer:
  Software udviklingProjektledelseIT support og -driftInfrastrukturIT-SikkerhedIT-RådgivningLedelsesrådgivningAnden kompetence
  Platform:

  Hornår?:

  Din meddelelse *

  Vedhæft evt. jobbeskrivelse (.doc, .docx, .pdf)

  Jeg accepterer betingelserne
  Jeg accepterer, at KCon må gemme mine indtastede oplysninger elektronisk og må kontakte mig på email og tlf.